A co do wielu postaci na koncie, to nie widzę ŻADNEGO rozsądnego powodu dla którego jest potrzeba więcej niż jedna. Co innego, jeżeli były by z góry narzucone klasy czy profesje, ale nie będzie! Więc to co mogę zrobić na nowej postaci mogę równie dobrze zrobić na starej postaci.
Chyba, że po prostu nie umiem tego dostrzec, więc mnie uświadomcie: )
Chyba, że po prostu nie umiem tego dostrzec, więc mnie uświadomcie: )
Powiedzmy, że gram Magiem ale dla odmiany chcę zagrać Rycerzem zakutym w pełną zbroję
z racji tego, że w Enidust niewykorzystywane umiejętności mają powoli słabnąć, wolę założyć nową postać
i szkolić ją w kierunku Rycerza niż tracić starą postacią umiejętności, które do tej pory wyszkoliłem na rzecz nowych.
Dlatego dla mnie jedna postać nie jest dobrym rozwiązaniem.
Natanael...Świetny pomysł! Ja świetnie nawet nieźle umiem historię ale że nie używam tej wiedzy zmienię sobie postać i będę się na niej uczył chemii. <Szuka guzika na zmianę postaci>
No na prawdę ?
Przenoszę część rozmowy z innego tematu.
@Rahl
Nie rozumiem Twojej ironii i porównania z realnym życiem w stosunku do mojej wypowiedzi. Twórcy zapowiedzieli, że owszem będziemy mogli wyszkolić się we wszystkim, ale nie będzie takiej sytuacji, że w każdej z nich będziemy mistrzami, umiejętności nieszkolone będą słabnąć.
Więc co ma piernik do wiatraka :) (tak wiem "mąkę" ;D) Jeśli będziesz chciał się przekwalifikować to tak, możesz to zrobić, ale ja nie chcę tego robić, tylko zagrać od nowa inną postacią, w inny sposób ;]
@up
To może jeszcze banujmy osoby, które grają kobietą a w rzeczywistości są facetem i na odwrót ;]
Jedna postać nie jest dobrym rozwiązaniem, a argumenty w stylu:
I dlatego jestem za jedną postacią na jedno konto, gdyż niektórzy wykorzystają fakt posiadania zupełnie różnych postaci do zniszczenia klimatu.
w mojej opinii nie są podstawą do zastosowania tego ograniczenia, bo po pierwsze wyjątki nie stanowią reguły, a po drugie jak ktoś zechce zepsuć komuś grę to i tak to zrobi ;] nawet mając jedną postać ;]
Chcecie grać jedną postacią, proszę bardzo ja nie mam nic przeciwko, ale nie brońcie innym mieć ich więcej ;]