To ja też dodam coś od siebie, W sumie Trochę zal mi tych dziwczyn z Baby metal...są za młode na tego typu muzykę...w metalu jest sporo hałasu i szkodliwych częstotliwości, a w młodym wieku energetyka człowieka nie jest jeszcze dojrzała i tak wytrzymała na zewnętrzne czynniki....
W sumie słuchałem kiedyś sporo yousei teikoku. Kokou no sousei polecam bardzo kultowy juz utwór...oni mają piosenkarkę z fajnym głosem...jakże go czasami marnotrawią....szkoda...
po wielu stylach muzyki jakie mam ju za sobą jestem w stanie powiedzieć, że muzyka moze uskrzydlić i zniszczyć...dzwięk niesie ze sobą ogromne możliwości, on potrafi przenosić intencje, tylko pytanie, czy my osoby słuchające chcemy te intencje przyjmować do naszego wnętrza...
Bardzo często w dzisiejszych czasach muzyka jest pusta...wszytsko ładnie pięknie...ale czegos w niej brak....ale czego??
Polecę wam od siebie coś od czego bardzo cieżko się oderwać...niby gitara klasyczna...ale....
Coś w tej muzyce jest..głebokiego, co potrafi przyciągnać ludzi tak by przy niej trwali...
t=3s